Geestelijke verzorging in Nederland

De website https://geestelijkeverzorging.nl/ is een initiatief van Stichting Deo Volente en onderstaande samenwerkingspartners binnen het project ‘Profilering Geestelijke Verzorging’. Het project heeft ten doel om meer duidelijkheid te geven over geestelijke verzorging in Nederland. De website geeft praktische informatie voor zowel de mensen met levensvragen als de professionals. Ook is er een sociale kaart beschikbaar.

Gebruikssuggesties:
Stel een aantal vragen op (b.v. wat doet een geestelijk verzorger, wat zijn levensvragen, mag ik een patiënt doorverwijzen naar een geestelijk verzorger) en laat de student voor de antwoorden gebruik maken van deze website.

Toolbox-ID: 926
Ontwikkelaar: Stichting Deo Volente i.s.m. samenwerkingspartners
Laatst bijgewerkt: Onbekend
Medium:
  • Website
Onderwerpen:
  • Communicatie
  • Samenwerking
  • Stervensfase
Ga naar materiaal

Verwant materiaal:
  • Ongeldige link (id = 920)