Wikiwijs: keuzedeel palliatieve zorg

Dit is de studiewijzer van palliatieve zorg. Daarbij hoort het boek “Persoonlijke basiszorg deel 2, hoofdstukken 4 en 5. In deze workshops leert de student al een beetje hoe je kunt omgaan met zorgvragers die op sterven liggen. Hierbij wordt gewerkt aan de werkprocessen uit Kerntaak 1.

Gebruikssuggesties:
Opmerking: in deze studiewijzer wordt met name aandacht besteed aan de terminale fase en nazorg. Behalve gesprekken tijdens de les, gastlessen, excursies etc. wordt verwacht van de leerlingen dat ze zelf in groepjes aan de slag gaan met opdrachten. Zie de studiewijzer.

Toolbox-ID: 904
Ontwikkelaar: Wikiwijs (zoekmachine voor gratis lessen, opdrachten, lesmethodes)
Laatst bijgewerkt: Onbekend
Medium:
  • Meerdere
Onderwerpen:
  • Communicatie
  • Palliatieve zorg en organisatie
  • Samenwerking
  • Stervensfase
  • Zelfzorg
Ga naar materiaal