Hulpmiddelen voor goede palliatieve zorg in de GGZ

De unieke situatie bij GGz Centraal is een palliatieve unit binnen de organisatie. GGz Centraal heeft een aantal instrumenten ontwikkeld waarmee ook andere ggz-organisaties zonder palliatieve unit kunnen werken aan goede palliatieve zorg voor hun patiënten. Enkele voorbeelden zijn: de handleiding ‘Palliatieve zorg voor mensen met een psychiatrische stoornis’, het laatste wensenboekje, een checklist palliatieve fase

Gebruikssuggesties:
De verschillende hulpmiddelen kunnen daar waar het relevant is worden ingezet tijdens de lessen. Bekendmaken van de hulpmiddelen aan verpleegkundigen in opleiding is daarbij een belangrijke meerwaarde.

Toolbox-ID: 654
Ontwikkelaar: GGz Centraal (Zon Mw)
Laatst bijgewerkt: Onbekend
Medium:
  • Website
Onderwerpen:
  • Palliatieve zorg en organisatie
Ga naar materiaal

Verwant materiaal: